Disclaimer website

HSP Ondernemen met Gevoel is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte, actuele en juiste informatie aan bezoekers en gebruikers van deze website. HSP Ondernemen met Gevoel kan echter niet garanderen dat de op deze website opgenomen informatie te allen tijde foutloos, volledig en/of actueel is. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. Aan de informatie op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Voor zover vanaf de website van HSP-Ondernemenmetgevoel.nl kan worden doorgelinkt naar andere websites is HSP Ondernemen met Gevoel niet verantwoordelijk voor de inhoud, de dienstverlening en de kwaliteit van de producten en diensten van de sites waarnaar wordt verwezen.

Meer in het bijzonder draagt HSP Ondernemen met Gevoel geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op voornoemde sites geuite meningen, beweringen, opmerkingen, reclame-uitingen of uitlatingen anderszins.

Teksten en/of grafische voorstellingen van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van HSP Ondernemen met Gevoel of andere rechthebbenden worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.

Werken met Margot

Mijn HSP e-cademie – Online video-e-masterclasses
HSP VIP-special, exclusieve 1-op-1-coaching
HSP Entrepreneurs Event 2016
MotivatieSpreker op jouw Event

@MargotRantong

Algemeen

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

HSP - Ondernemen met gevoel houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop.
BTW nummer wordt op de factuur vermeldt.