Mijn HSP e-cademie is dé ideale leeromgeving voor ambitieuze HSP-ondernemers die hun hoogsensitiviteit willen leren ombuigen van juk tot kracht. Binnenkort vind jij op deze pagina de eerste video-e—masterclasses die jou hierbij helpen. En die lancering wil ik graag met jou vieren op een hele speciale manier!

Zelfbewust HSP met video-e-masterclasses!

In de e-opleidingsmodules van Mijn HSP e-cademie komen verschillende thema’s aan bod waar veel HSP ondernemers mee worstelen (oa HSP zijn, de impact van omgevingsprikkels, de kunst van bij JeZelf blijven, focus creëren, hoe beheers ik mijn angst en effectieve zichtbaarheid). Vind jij dit ook lastige thema’s? In mijn video-e-masterclasses leer jij hoe jij jouw HSP kunt masteren en hoe jij van hoog sensitiviteit ook jouw (ondernemers)kracht maakt!

Gratis videomasterclass twv € 79,00

‘De 3 grootste valkuilen van HSP-ondernemers. En hoe jij ze kunt voorkomen!’

Voordelen HSP-e-opleidingsmodules

Deze digitale leeromgeving voor ambitieuze HSP-ondernemers, heeft een aantal voordelen ten opzichte van de persoonlijke coachingprogramma’s. Ik zet ze graag voor jou op een rij:

  • De video-e-masterclasses zijn laagdrempelig om mee te doen
  • Je kunt per thema video-e-masterclasses volgen
  • De lessen zijn 24/7 voor jou beschikbaar
  • Jij leert jouw HSP masteren thuis vanuit je luie stoel, in jouw tempo, op jouw manier
  • De kosten zijn veel lager dan bv bij een persoonlijk coachingprogramma
  • Extra: Gratis lidmaatschap van de fb-groep Mijn HSP e-cademie

Lanceren = Feest = Actie

De komende maanden worden op deze pagina verschillende HSP-thema-modules gelanceerd om jou nóg meer in je kracht te zetten en jouw HSP-zijn leuker en lichter te maken! En omdat elke nieuwe lancering een feestje waard is, krijg jij bij élke lancering in Mijn HSP e-cademie gedurende 48 uur 50% korting op de volle prijs van elke nieuwe HSP-e-module. Zo werk je niet alleen slim aan het masteren van jouw gevoeligheid maar ook nog eens prijsbewust. Alleen voor snelle beslissers!

NU: GRATIS introductieaanbieding!

Je hebt het vást al gelezen: jij kunt nu zelfs gratis kennismaken met Mijn HSP e-cademie en ervaren wat deze leeromgeving voor jou kan betekenen. Hoe? Schrijf je gratis in voor de 3-delige mini video-e-masterclass ‘De 3 grootste valkuilen van HSP-ondernemers. En hoe jij ze kunt voorkomen!’

Gratis videomasterclass twv € 79,00

‘De 3 grootste valkuilen van HSP-ondernemers. En hoe jij ze kunt voorkomen!’

Sneller vooruit?

Sneller vooruit?
Gun JeZelf dan vooral een steady HSP basis en onderneem wat hiervoor nodig is! Wil jij graag snel schakelen en NÚ spijkers met koppen slaan? Dan is de VIP-special: Master jouw HSP – voor hoog ambitieuze ondernemers! echt iets voor jou! Twijfel jij over welke keuze voor jou het meest slim is? Neem vrijblijvend contact met me op, dan onderzoeken we samen welk programma het beste aansluit op jouw behoeften en wensen!

Inspirerende groet,

Margot Rantong

HSP-expert | IntuïtieCoach | MotivatieSpreker

Werken met Margot

Mijn HSP e-cademie – Online video-e-masterclasses
HSP VIP-special, exclusieve 1-op-1-coaching
HSP Entrepreneurs Event 2016
MotivatieSpreker op jouw Event

@MargotRantong

Algemeen

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

HSP - Ondernemen met gevoel houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop.
BTW nummer wordt op de factuur vermeldt.