Margot

Ik help hoog (en hyper) gevoelige welzijnscoaches en trainers, zoals jij, om het juk van HSP-zijn effectief om te buigen tot jouw ondernemerskracht op een intuïtieve en resultaatgerichte manier. Gefocust en dicht bij JeZelf! – Ik ben Margot Rantong (1968), gelukkig hoogsensitief en eigenaar van HSP – Ondernemen met gevoel.

Mijn kracht

Ik heb een haarscherp waarnemingsvermogen en herken snel wat jouw kracht, passie en talenten zijn. Ook jouw angst, drempels en blinde vlekken doorzie ik ook in een oogwenk. Ze waren ooit jouw bescherming, nu niet meer. Ik leer jou daarom hoe jij deze belemmerende overtuigingen systematisch én liefdevol (!) kunt ombuigen, de positieve kracht van sensitiviteit ervaren en zelf inzetten in jouw praktijk. Natuurlijk geef ik jou hiervoor de juiste instrumenten in handen waardoor jij:

  • jouw HSP meerwaarde (h)erkent
  • dicht bij JeZelf blijft en doelbewust vanuit JeZelf leeft en onderneemt
  • jouw gevoeligheid leert inzetten als instrument en kracht-tool

Ik ben… HPS-entrepreneur pur sang

Hooggevoeligheid is mijn kracht en ik ben er superblij mee maar dit is lang anders geweest!
HSP-zijn was jarenlang mijn grote wanhoop, zoektocht, weerstand en strijd… totdat ik leerde accepteren dat het oké is om ‘anders’ te zijn. Stapje voor stapje leerde ik bij mezelf blijven en mijn hart te volgen zonder nog langer afhankelijk te zijn van de goedkeuring (of afkeuring) van anderen. Ik raakte in flow, ontdekte hoe belangrijk mijn zintuigen voor mij zijn, hoeveel informatie en inzichten zij mij geven. Ik leerde dat HSP-zijn eigenlijk best bijzonder is. Ja, zelfs heel veel voordelen heeft! Althans… als je durft te luisteren naar JeZelf en wat jij nodig hebt. Jouw intuïtie (ook wel je onderbuikgevoel of innerlijke stem) vertelt jou de juiste weg. Vertrouw. Je hoeft alleen maar te luisteren! – Het werd een leerzame reis…

Overdonderende jeugd

Als kind al was ik ‘anders’ dan anderen, ik werd veel gepest. Het liefste was ik alleen, dan kon ik mijn eigen droomwereld creëren. Die was kleurrijk en fantasievol en veel leuker dan ‘de werkelijkheid’ daarbuiten. Ik nam bovengemiddeld veel waar (bijv. in de gemoedstoestanden van anderen en bij licht-, kleur-, geur- en smaakveranderingen…) en had visioenen die steevast uitkwamen. Ik was een ‘rare’ en werd al snel ‘een dromertje’ genoemd, het stond zelfs onder mijn schoolrapporten! – Hooggevoelig zijn? Ik vond het een ramp en het zou nog jaren duren voordat ik mijn hooggevoeligheid als zegen leerde ervaren!

Van zelfverloochening naar eigenliefde

Keerpunt kwam rond mijn 33e. Ik werd me ervan bewust dat ik mijzelf systematisch had ‘verlaten’. Pleasen, voldoen aan de verwachtingspatronen van anderen had mijn levenspad volledig bepaald. Met een rugzak vol opleidingen die ik nooit ambieerde en een dito CV vol banen leefde ik mijn eigen vleesgeworden nachtmerrie. Mijn schraalste troost: ik voldeed in ieder geval aan de norm van de maatschappij. Als PR- en communicatieadviseur verdiende ik een leuke bom duiten, had een vette auto onder mijn kont, ging 4x per jaar op vakantie naar de prachtigste duikoorden, at in decadente restaurants, kocht wat ik (niet) nodig had…

Aan de buitenkant leefde ik een geslaagd en succesvol leven maar ondertussen viel ik ’s nachts jankend in slaap omdat ik mijn werkelijke dromen & missie al jong de rug had toegekeerd. Sterker nog: ik herkende ze niet eens meer en raakte burnout! – “Was dit écht wat ik wilde met mijn leven? – NEE!!” Het maakte mij DOODONGELUKKIG. Tijd voor verandering!

Mijn definities & missie centraal – Life changing!

Het werd tijd om mijn eigen definities van succes en geluk te bepalen en zelf het heft in handen te nemen. Wat ik al jong afleerde was juist hetgeen ik als kind al als levensdoel en missie herkende: mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en de stem van hun hart en dromen te volgen. Ennn… inmiddels had ikzelf geleerd hóe! 😉 In mijn opleidingen en 15 jaar ervaring als PR- en communicatieadviseur bestudeerde ik uitgebreid de werking van de menselijke psyche en paste deze kennis toe in corporate communicatieprocessen. Wat ik steeds opnieuw miste was de kracht van communiceren op ‘bovenzintuigelijk’ niveau, ook wel intuïtie. Die verdiepende bekwaming kwam in mijn opleiding tot Psycho Energetisch Therapeut en in aanvullende cursussen zoals Alfatrainingen, Spiegelogieweekenden, de Jassentechniek e.a. Ongemerkt tekende zich in mijn praktijk een profiel af van mijn meest ideale klant: ambitieuze HSP ondernemers, zoals jij!  Een logische volgende stap kon niet uitblijven: de geboorte van deze fijne HSP leeromgeving, speciaal voor hoog ambitieuze ondernemers zoals jij!

HSP – Ondernemen met gevoel!

“Mijn leven werd een waardevolle, inzichtgevende reis vanaf het moment dat ik mijzelf en mijn HSP-zijn begon te masteren. Van juk naar kracht. Van onmacht naar succes. En ja… Dit gun ik jou ook!” Dus heb ik fijne programma’s ontwikkeld die jou hierbij helpen. In de video vertel ik jou mijn BIG WHY!

Wil jij jouw HSP óók effectief leren masteren?

Ik help jou graag zelfbewust in jouw HSP-kracht te staan. Van juk naar kracht! Via deze site en social media deel ik daarom gratis HSP inspiratietips, topics, MarQuotes & MarScopes om jou meer inzicht in JeZelf te geven en jouw HSP-zijn lichter en leuker te maken. Jij kunt je nu zelfs gratis inschrijven op mijn 3-delige mini videoserie e-masterclasses “De 3 grootste valkuilen van HSP-ondernemers. En hoe jij ze kunt voorkomen!” Wil je sneller schakelen met ondersteunende e-coaching? Check Mijn HSP e-cademie voor inspirerende digitale opleidingsmodules en videomasterclasses. Nu écht spijkers met koppen slaan en gegarandeerd een dynamische en vernieuwende start maken in 2016? Boek nú de Master jouw HSP – VIP-special! Ennn… boek jij jeze VIP-dag nog in 2015? Dan krijg jij een bijzonder inspirerende bonus cadeau. – Alleen voor snelle beslissers!

Inspirerende groet,

Margot Rantong

HSP-expert | IntuïtieCoach | MotivatieSpreker

Werken met Margot

Mijn HSP e-cademie – Online video-e-masterclasses
HSP VIP-special, exclusieve 1-op-1-coaching
HSP Entrepreneurs Event 2016
MotivatieSpreker op jouw Event

@MargotRantong

Algemeen

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

HSP - Ondernemen met gevoel houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop.
BTW nummer wordt op de factuur vermeldt.