(HSP-VIDEO) Meer dan 1 doelgroep? - Stop killing your Self: Zó houd jij FOCUS en BALANS!
Heb jij meer dan 1 passie of specialisme? Typisch HSP. En het is jouw unieke KRACHT! Maar pas op: Het is ook jouw VALKUIL. Zéker als jij je op meer dan 1 doelgroep richt... Voor veel HSP's is dit zelfs grote oorzaak van DISBALANS, chronische vermoeidheid en gezondheidsklachten. Zowel psychisch als lichamelijk. Tegelijkertijd is jouw multidiversiteit belangrijk om je compleet te (kunnen) voelen. Compleet te ZIJN. Toch? Herken jij je hierin?

Vermijdt de Red Alert Zone!
Wil jij weten of jouw multispecialisme-aard jouw kracht of jouw valkuil is? Check mijn eerdere videoblog hierover: bit.ly/1UWhYAp. Om succesvol te kunnen leven en ondernemen is het - zéker voor ons HSP's - fundamenteel belangrijk om in BALANS te zijn. Een uitdaging voor veel ambitieuze hooggevoeligen. Zéker wanneer jij meer dan 1 specialisme beoefent. Voor meer dan 1 doelgroep. In dit VLOG deel ik 4 TIPS die jou helpen om hierin systeem, overzicht en focus te creëren.

HSP: Met deze 4 TIPS blijf jij regisseur!
Wil jij het BESTE uit JeZelf halen? Dan is het slim om JeZelf een vruchtbaar levensfundament te gunnen. Met deze 4 TIPS blijf jíj de regisseur én in balans:

1)  Creëer een dienstenpakket voor 1 doelgroep
2)  Reserveer vaste dagen/dagdelen in de week per specialisme
3)  Creëer voor ELK specialisme een EIGEN mailbox
4)  Reserveer ELKE DAG voldoende DownTime / MeTime

Bewaak jouw Yin & Yang bij meervoudige passies
In dit videoblog ga ik hier dieper op in. Om jou te helpen fundamenteel in balans te zijn. Als hooggevoelig mens. En als ondernemer. Hebben mijn tips jou geholpen? Heb je vragen? Aanvullende waardevolle tips rond dit thema? Ik lees je graag in een reactie hieronder! - Inspirerende groet,

P.S. Vind jij deze video waardevol? En ken jij andere ondernemers voor wie dit thema ook interessant is? Ik waardeer het enorm als jij deze video deelt. Sharing = Caring
[shareaholic app="share_buttons" id="23370001"]

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Werken met Margot

Mijn HSP e-cademie – Online video-e-masterclasses
HSP VIP-special, exclusieve 1-op-1-coaching
HSP Entrepreneurs Event 2016
MotivatieSpreker op jouw Event

@MargotRantong

Algemeen

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

HSP - Ondernemen met gevoel houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop.
BTW nummer wordt op de factuur vermeldt.