Dit is hét programma voor hoog ambitieuze HSP-ondernemers die snel willen schakelen in ont-wikkeling en groei! Ben jij er 1 van? Gefeliciteerd! Wie snel beslissingen neemt toont persoonlijk leiderschap en commitment aan zichzelf. Nieuwe stappen durven zetten is fundamenteel belangrijk bij succesvol leven en ondernemen!

VIP-special: Master jouw HSP – voor hoog ambitieuze ondernemers!

Dit programma is speciaal voor hoog ambitieuze HSP-ondernemers die in korte tijd spijkers met koppen willen slaan, hun weerstand willen doorbreken, klaar zijn met hun beperkende overtuigingen maar het lastig vinden om los te komen van ingesleten gedragspatronen en oud zeer. Dit programma leert jou zelfbewust, liefdevol en gefocust koers en richting geven aan jouw leven en loslaten wat jou niet langer dient. Als mens en als ondernemer! Het programma bestaat uit:

Jouw persoonlijke HSP VIP-dag

We beginnen met jouw HSP VIP-dag; een vol dagprogramma (mét heerlijke lunch!) waarbij jij aan het einde van de dag met een blueprint van jouw persoonlijke succesformule naar huis gaat en een jou op het lijf geschreven stappenplan. Je bent er klaar voor om de barrières te overwinnen die jou nu nog tegenhouden en jouw passie & droom in de wereld te zetten op jóuw unieke, eigen-zinnige manier!

Ja, ik kies voor Mijn VIP Special

Ontwikkelingen hebben soms tijd nodig. En oude gewoontes kunnen hardnekkig zijn. Aansluitend op jouw persoonlijke VIP-dag coach ik jou daarom een hele maand lang bij alle vragen en uitdagingen die jij tegenkomt. Hoe? We beginnen elke week met een MIA* Skype-sessie zodat jij elke week begint met jóuw Most Important Action* en focus houdt op wat voor jou het meest belangrijk is. We sluiten de week ook af met een MIA-krachtreflectie Skype-sessie; zo blijf jij op het scherpst van de snede, 4 weken lang!

Ja, ik kies voor Mijn VIP Special

Daarnaast krijg jij na jouw VIP-dag bovendien een hele maand lang mijn HSP e-coaching support, zoveel en vaak als jij dit nodig hebt! – Ben jij toe aan actie?

Ja, ik kies voor Mijn VIP Special

Ja, ik kies voor Mijn VIP Special

Ben jij een geschikte kandidaat?

Wil jij dat jouw leven verandert? Dan zul je ook kritisch naar binnen moeten kijken. Zelf(h)erkenning is tenslotte jouw 1e stap naar transformatie! Herken jij je in 3 of meer van de volgende uitspraken?

 • Ik ben ambitieus
 • Ik weet dat de kracht van verandering in mijzelf ligt maar ik herken niet hóe!
 • Ik vind HSP én ondernemer zijn lastig
 • Ik wil mijn hoog gevoeligheid als positief ervaren en inzetten
 • Ik wil ondernemen vanuit mijn hart, op een manier die bij mij past
 • Ik mis een goed systeem en een schop onder mijn kont
 • Ik weet dat het tijd is voor nieuwe stappen. En dit is de eerste…!

De VIP-special Master jouw HSP is jou op het lijf geschreven. Reserveer nu jouw plek of neem contact met me op als je nog vragen hebt!

Ja, ik kies voor Mijn VIP Special

Voor wie NIET?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Herken jij je in 3 of meer van de volgende uitspraken?

 • Mijn hoog gevoeligheid is mijn bottleneck
 • De wereld neemt mij toch niet serieus
 • Ik ben bang om te falen, dus kom ik liever niet in actie
 • Er is zoveel concurrentie… Het lukt mij toch niet!
 • Ik heb geen tijd of geld om in mijzelf te investeren
 • Ik vind mijzelf niet belangrijk genoeg om zoveel moeite te doen

Op dit moment is de VIP- special Master jouw HSP nog veel te hoog gegrepen voor jou! HSP-zijn kan heel overweldigend zijn en je zelfs verlammen. De losse opleidingsmodules in Mijn HSP e-cademie sluiten in deze fase beter aan op jouw behoefte en kunnen een fantastische opstap zijn om jouw HSP te leren masteren in jouw eigen tempo, thuis vanuit je luie stoel, op jouw eigen manier. Twijfel je? Neem contact met me op en we kijken samen welk programma jou het beste helpt!

Wat kost het?

De VIP- special Master jouw HSP kost €  1.897,= (excl. 21% btw)* en is incl. jouw persoonlijke VIP-dag, een unieke blueprint van jouw persoonlijke HSP SuccesFormule en een praktisch stappenplan waarmee jij het geleerde kunt gaan implementeren. Daarnaast ben ik een maand lang jouw mentor-coach en bied ik jou een volle maand mijn ondersteuning bij het implementeren van alle nieuwe inzichten! Hoe? Je leest het in de alinea hierboven: EXTRA: een hele maand lang jouw mentor-coach!

Ja, ik kies voor Mijn VIP Special

*eventueel in twee termijnen van € 995,00 betalen kan ook, klik dan hier.

Inspirerende groet,

Margot Rantong

HSP-expert | IntuïtieCoach | MotivatieSpreker

*INTERESSANTE BELASTING-TIP: Ben jij ingeschreven bij de KvK? Dan is deze volledige investering aftrekbaar als opleidingskosten. Ook als particulier kun je studiekosten aftrekken bij je jaarlijkse belastingaangifte. Hiervoor stelt de Belastingdienst een aantal voorwaarden.

Wil jij weten of jij als particulier in aanmerking komt? Check de site van de belastingdienst: http://bit.ly/1A4V6FP

Werken met Margot

Mijn HSP e-cademie – Online video-e-masterclasses
HSP VIP-special, exclusieve 1-op-1-coaching
HSP Entrepreneurs Event 2016
MotivatieSpreker op jouw Event

@MargotRantong

Algemeen

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

HSP - Ondernemen met gevoel houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop.
BTW nummer wordt op de factuur vermeldt.